Rebalancing Nails & Beauty

Web Diensten

Rebalancing Nails & Beauty - Boxsol Webdesign

Rebalancing Nails & Beauty is een nagelsalon die tevens lichaams- en gezichtsverzorging, voedingssupplementen en make-up in het assortiment heeft. U kunt hier ook terecht voor Beauty Party’s.

Brigitte, eigenaresse Rebalancing Nails & Beauty, is bij Boxsol terecht gekomen via een gezamenlijk contact van STOA. Brigitte was zelf al aan haar website begonnen, maar door de vele mogelijkheden en tijd gebrek kwam ze er niet aan toe om deze af te krijgen.

Boxsol heeft toen het technische gedeelte voor Brigitte op zich genomen en zo het ontwerp, wat ze in haar hoofd had, uitgewerkt. Hierbij heeft Boxsol de mogelijkheid van share buttons voor social media toegevoegd.

De website is tevens gekoppeld aan de social media kanalen, die gebruikt worden voor promotie doeleinden gekoppeld. Hierdoor is het gemakkelijk om eventuele blog-, portfolio-, of andere berichten simpel te delen.

Rebalancing Nails & Beauty 1

Nadat de website al een tijdje in de lucht was nam Brigitte contact met ons op, met de vraag of het mogelijk was om een afspraken planner en een link naar haar online shop (aangeboden door LR Health & Beauty) op haar website te plaatsen. Deze opdracht hebben wij toen voor haar uitgevoerd.

Rebalancing Nails & Beauty 2
Rebalancing Nails & Beauty 1