WeKeepScore
Sport Software
Voor al uw Toernooien

De complete oplossing voor het organiseren van uw toernooien.  Vanaf de start van de organisatie tot aan het moment dat uw deelnemers en bezoekers tevreden naar huis gaan.

Sport Software 1
Sport Software 2
Sport Software 3

Eigen Toernooi Omgeving Online

Een plaats om alle belangrijke gegevens voor uw toernooien op te slaan. Deze hoeft u niet steeds opnieuw in te voeren bij het aanmaken van een nieuw toernooi.

Enkele belangrijke gegevens die hier in te voeren zijn:

  • Vrijwilligers beheer
  • Scheidsrechters en/of officials
  • Categorieën
  • Speellocaties

Voer de gegevens een keer in. Koppel ze hierna gemakkelijk aan uw toernooien.

Elk Toernooi Zijn Eigen Website

Of u nu voor Toernooi Brons, Zilver of Goud kiest, u krijgt er een toernooi website bij en wordt vermeld bij onze lijst met toernooien. Op deze manier is uw toernooi makkelijker te vinden voor uw deelnemers en bezoekers.

Bij Toernooi Zilver en Goud zit een website, waarbij automatisch de homepage, contact pagina, indeling pagina, wedstrijdschema/uitslagen pagina, poule standen pagina en online inschrijfpagina wordt aangemaakt. Tevens heeft u hier de mogelijkheid om extra pagina’s aan te maken.

Toernooi Brons beschikt alleen over een online inschrijfpagina. Hierop kunt u wel boven het inschrijfformulier belangrijke informatie plaatsen. Denkt u hierbij aan inschrijfvoorwaarden.

Sport Software 4
Sport Software 5

WKS-Tv uw Eigen Scorebord

Informeer op wedstrijddagen uw deelnemers en bezoekers gemakkelijk over de voortgang van uw toernooi.

WKS-Tv biedt u de mogelijkheid om het wedstrijdschema en uitslagen, de poulestanden en sponsor items op elk willekeurig scherm te laten zien. WKS-Tv beschikt ook over de mogelijkheid om tekst met behulp van een lichtkrant te publiceren.

Sport Software 6

Meer informatie of bestellen?

Volg Ons Op