Boxsol

Web Diensten | Sport Software | Promotie Materiaal

Vernieuwde Website Boxsol

14 apr, 2020 | Web Design, Web Diensten

web, diensten, sport, software, promotie
web, diensten, sport, software, promotie

Vernieuwde Website Boxsol

14 apr, 2020 | Web Design, Web Diensten

Met trots presenteert Boxsol zijn geheel vernieuwde website.

De laatste maanden was Boxsol erg druk bezig met de door ontwikkeling van WeKeepScore. WeKeepScore is planning software voor het organiseren van toernooien. We waren druk in de voorbereiding om de software te promoten en er waren al verschillende sport verenigingen geïnteresseerd. Er zouden dan ook diverse toernooien mee georganiseerd gaan worden. Net zoals de voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi in Almere.

Toen kwam het Coronavirus (COVID-19). Hierdoor kunnen de toernooien die georganiseerd zouden worden met WeKeepScore geen doorgang vinden.

Dit gaf ons wel extra tijd om de eigen website eens goed onder handen te nemen. De afgelopen weken hebben we onze tijd hier dan ook ingestoken. Hierna gaan we weer door met het door ontwikkelen van WeKeepScore.

Vanaf vandaag is de compleet vernieuwde website dan ook online gegaan.

Verder zijn we van plan om regelmatig informatieve artikelen op de website te gaan plaatsen, omtrent onze diensten. Deze zullen we dan ook delen op onze social media kanalen, zoals Facebook, Instagram en Twitter.

WordPress Start Pakket - Boxsol web diensten

Mocht u zelf uw website vernieuwd willen hebben of nog opzoek zijn naar iemand die het onderhoud voor u kunt doen. Bekijk dan eens onze onderhoudspakketten. Tevens leveren wij complete pakketten voor hosting met onderhoud.

U kunt natuurlijk ook altijd terecht bij ons voor een website die nog helemaal gebouwd moet worden of voor het ontwerpen en leveren van promotie materiaal.

Heeft u vragen neem dan contact met ons op.