webdesign BOXSOLEen website met professionele uitstraling
voor € 243,85 excl. Btw.

Een mooie oplossing voor als u vindbaar wilt worden op het internet.

Wat kunt u verwachten voor deze prijs:

  • Een kennismakingsgesprek.
  • Een responsive website gebouwd met WordPress.
  • Maximaal 4 pagina’s, in de stijl van uw bedrijf met uw logo.
  • Een van de beste WordPress thema’s met WYSIWYG (What You See Is What You Get) builder.
  • Een jaar lang uw thema en builder, technisch up-to-date*.

Wat verwacht BOXSOL van u voor deze prijs:

  • Aanleveren van het logo in een geschikt bestand.
  • Aanleveren van de teksten voor de pagina’s.
  • Aanleveren van het beeldmateriaal voor de pagina’s.

Waarom heeft BOXSOL voor deze opzet gekozen? Vaak genoeg zien wij websites voorbij komen die half af zijn of niet de gepaste uitstraling hebben. In deze gevallen is vaak het budget te klein en/of de kennis niet aanwezig. Ook horen wij vaak “een mooie website is te duur, ik ben al snel € 1500,- kwijt”. Zodoende hebben wij bij BOXSOL besloten, dat iedereen de kans moet krijgen om online een professionele uitstraling te creëren.

Bent u voor dit bedrag helemaal klaar? Helaas niet. Bij dit bedrag komen nog de kosten om uw domeinnaam te registreren en het hosting pakket (het huren van de online ruimte voor de website). BOXSOL levert op dit moment nog geen hosting service, maar adviseren u hier graag over.

Nadat u tevreden bent plaatsen wij de website op de door u gekozen hosting leverancier. U kunt er dan voor kiezen om zelf de website bij te houden of met BOXSOL een onderhouds- contract af te sluiten.

Heeft u uitgebreidere wensen of wilt u een extra pagina, dan is dat natuurlijk altijd bespreekbaar. Denkt u hierbij aan een webshop of blog website. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om uw website te integreren met uw social media accounts.

Responsive webdesignHeeft u liever geen WordPress website, maar een met de hand geprogrammeerde website? Dan maakt BOXSOL eerst een afspraak met u, om de wensen te bespreken. Hierna maken wij dan een offerte op maat voor u. Deze kunt u dan rustig doornemen.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

* Indien u na 1 jaar het thema en de builder up-to-date wilt houden, vraagt BOXSOl daar een kleine vergoeding voor t.w.v. € 35,- excl. Btw per jaar. Normaal gesproken $ 89,- excl. belasting per jaar.

Pin It on Pinterest

Share This