Managed WordPress Hosting

Snel en betrouwbare hosting met onderhoud, zonder dat u er naar om hoeft te kijken.

WordPress Hosting 1
WordPress Hosting 2

Wilt u een snelle en betrouwbare website en/of blog? Managed WordPress hosting van Boxsol is de perfecte oplossing voor u. Bij Boxsol nemen wij het onderhoud voor uw thema en plug-ins voor onze rekening. We hebben hierin 3 verschillende opties.

  • WordPress Hosting.
  • WordPress Hosting Pro.
  • WordPress Hosting Webshop.

Tevens bieden wij pakketten aan waarbij één of twee arbeidsuren per maand inbegrepen zijn. Hierbij staat dan de toevoeging Plus of Deluxe.

Heeft u het zelf te druk om uw website bij te houden? De Plus en Deluxe pakketten zijn dan ideaal voor u. Weet u niet zeker welk pakket voor uw geschikt is? Neemt u dan contact met ons op.

Wat als de aanpassingen meer tijd nodig hebben als in het pakket? Dan brengen wij u hiervan eerst op de hoogte en bieden wij u een offerte aan tegen een gereduceerd uur tarief. Nadat u dan akkoord gegeven heeft beginnen we met de werkzaamheden.

WordPress Hosting Pakketten

Kies het plan wat bij u past

Heeft u vragen?

Geen kleine lettertjes, maar verduidelijking

WordPress hosting pakketten worden afgesloten voor een periode van 12 maanden. Hierna worden deze automatisch verlengd. Voor particulieren per maand, voor bedrijven per 3 maanden.

Betaling per maand, via een digitaal factuur.

* Andere domein extensies zijn tegen meerprijs mogelijk.

** Indien u een e-mailadres wilt kunt u deze aan ons doorgeven samen met uw contract nummer ter controle. Deze maken we dan voor u aan en sturen hiervan de inlog gegevens naar het contact e-mailadres. Via de web mail is het mogelijk om de inlog gegevens aan te passen.

*** Geldig voor extra werkzaamheden die niet bij het pakket horen of hieruit voort komen. De overgebleven tijd is niet mee te nemen naar de volgende maand. U kunt deze tijd bijvoorbeeld gebruiken om gewenste aanpassingen op uw website te laten uitvoeren door ons. Bijvoorbeeld SEO werkzaamheden.

Volg Ons Op