Home Custom

BOXSOL

Bouwhekdoek

Heeft u uw locatie afgeschermd met bouwhekken (werfhekken) en heeft u deze nog niet afgewerkt met bouwhekdoeken? Dan gooit u in potentie ongeveer 6m2 per hek aan gratis advertentieruimte weg.

Informatie
Specificaties

Bouwhekdoek

Hekwerken (werfhekken) hebben verschillende functies. Sommige beschermen gebieden voor een bouwplaats of evenement. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt om als blikvanger te voldoen door middel van een visuele boodschap op een bouwhekdoek.

Keuze uit verschillende materialen

U kunt uw ontwerp voor uw werfdoek (bouwhekdoek) op zes verschillende materialen laten drukken: ProPES outdoor, ProPES FR, Meshdoek, FlagPET, Flag of Banner 510. Op het materiaal ProPES outdoor na beschikken alle materialen over het B1-certificaat, waardoor deze materialen geschikt zijn voor openbare ruimtes.

ProPES FR

Dit materiaal is een opvouwbaar en licht materiaal waardoor het ideaal is voor transport en gemakkelijk te monteren is. Dit materiaal heeft tevens een zo hoog mogelijke kleurintensiteit en absorbeert het licht. Door deze eigenschappen geeft het een matte uitstraling.

Flag PET

Het meest milieuvriendelijke materiaalsoort dat gebruikt kan worden voor uw bouwhekdoek. Het materiaal Flag PET wordt gemaakt van 100% gerecyclede petflessen, hierdoor is het een duurzaam alternatief voor uw doeken en wordt het vaak als vervanger van mesh-doeken gebruikt.

Uw bouwhekdoek meteen klaar voor gebruik

Uw doek is meteen na aflevering klaar voor gebruik met een oppervlakte van ongeveer 6m2 is het commercieel een geweldige blikvanger. Het werfdoek heeft een formaat van 335 cm x 175 cm en is afgewerkt met om de 30 cm een ring. We adviseren om het doek te bevestigen met tiewraps om een zo optimaal mogelijk eindresultaat te verkrijgen. De tiewraps kunt u meteen mee bestellen, wij adviseren om twee setjes per doek te bestellen.

Liever een ander formaat

Dat is geen probleem. Kies dan een maat voor de breedte van 330 tot 340 cm. Voor de hoogte maakt u dan een keuze tussen de 170 en 178 cm. Komt u hier nog niet mee weg kies dan voor een spandoek op maat.

Materiaal

Banner 510, Flag, Flag PET, Meshdoek, ProPES FR en ProPES Outdoor

Gewicht

Banner 510: 510 gr./m²
Flag en Flag PET: 110 gr./m²
Meshdoek: 270 gr./m²
ProPES Outdoor en ProPES FR: 225 gr./m²

Brandcertificaat

Ja B1, met uitzondering van ProPES Outdoor.

Printtechniek

Banner 510 en Meshdoek: UV-print
Flag, Flag PET en ProPES FR: sublimatie
ProPES Outdoor: pigmentinkt op waterbasis

Textuur

Banner 510, Flag en Flag PET: lichte structuur
Meshdoek: gaasstructuur
ProPES Outdoor en ProPES FR: fijne structuur

Afwerking

Meshdoek: zoom en ringen om de 30 cm
Overige materialen: schoonsnijden met ringen om de 30 cm

Binnen/buiten

Binnen en buiten

Waterafstotend

Ja, met uitzondering van ProPES FR

Translucent

Ja, met uitzondering van Banner 510, ProPES FR en ProPES Outdoor

Waterafstotend

Ja, met uitzondering van ProPES FR

Vraag hier uw offerte aan

Bouwhekdoek

Uw gegevens