Home Custom

BOXSOL

Foto op Aluminium

Onze aluminium borden en panelen zijn 3 tot 4 mm dik en licht van gewicht en toch zeer stevig materiaal. Dit maakt het voor veel toepassingen geschikt. Ideaal voor panelen in frames, als reclamebord aan de gevel of als een leuk fotopaneel.

Informatie
Specificaties

De foto op aluminium zijn lichtgewicht, stevig en in elke vorm verkrijgbaar

De aluminium borden worden gemaakt van Dibond®, dit is een sandwichpaneel met aluminium toplagen met een zwarte PU-kern. Hierdoor is het stevig en toch licht van gewicht. Te bestellen in elke gewenste vorm.

U heeft keuze uit een wit gelakte of aluminium toplaag

Op een witgelakte toplaag van Dibond® Budget en Dibond Digitaal springt uw print in het oog. Naast Dibond® met witte toplagen is er ook Dibond® Butler Finish. Dit is een paneel met een printzijde van geborsteld aluminium. Na het printen van dit materiaal blijft de structuur zichtbaar en bied een speels effect.

Ook dubbelzijdig leverbaar

U kunt Dibond® Digitaal ook met een dubbelzijdige print bij ons bestellen. Op deze manier profiteer je optimaal van de presentatieruimte van uw aluminium paneel. Tip: Dibond® Digitaal heeft een meer constante kleur en een betere hechting in vergelijking met Dibond® Budget.

Coating

Indien u ervoor kiest om uw foto of ontwerp direct op de plaat te laten printen adviseren wij om te kiezen voor Dibond® Digitaal. Door te kiezen voor Dibond® Digitaal kunt u de foto op aluminium laten afwerken met een beschermende coating. U heeft dan de keuze uit:

  • Beschermende coating mat
  • Beschermende coating glans

Met de mate of glanzende coating bescherm je de print tegen krassen en maak je het bestand voor schoonmaakmiddelen. De coating heeft een lichte structuur.

Materiaal

Dibond® Budget, Dibond® Digitaal en Dibond® Butler Finish

Gewicht

Dibond®: 3,5 kg./m2 (3 mm digitaal), 4,32 kg./m2 (3 mm)
Dibond® Butler Finish: 3,5 kg./m2

Brandcertificaat

Dibond®: M1
Dibond® Butler Finish: B1

Printtechniek

UV-print

Formaten

Maximaal formaat uit een stuk: 300 x 146 cm

Dikte

Dibond Budget: 3 en 4 mm. Andere soorten zijn 3 mm.

Textuur

Glad

Afwerking

Schoonsnijden, contoursnijden en boorgaten

Waterafstotend

Ja

Binnen/buiten

Binnen en buiten

Tip

Bij gebruik van ophangplaten adviseren wij bij een formaat boven de 80 cm om 2 ophangplaten te gebruiken.

Meer informatie

Neem contact op