Home Custom

BOXSOL

Flyers

Ontwerp of laat uw flyers door ons ontwerpen. Bestel ze bij ons voor een professioneel resultaat.

Flyers - Drukwerk van Boxsol

Bestel Uw Flyers Hier Al Vanaf 25 Stuks

Heeft u nieuwe flyers nodig? Leef u uit qua ontwerp en uw boodschap knalt van het papier. Onze flyers worden in full color digitaal geprint. Wij printen uw Flyers met één ontwerp al vanaf 25 stuks op hoge kwaliteit.

Welke flyer is geschikt voor uw doel?

Over het algemeen wordt er vaak gebruik gemaakt van dezelfde specificaties. Maar flyers zijn er in allerlei soorten en maten. Als u hele grote oplages nodig heeft laat u deze bijvoorbeeld als A6 flyers drukken op een papiersoort dat niet te zwaar is. Dit is dan relatief een goedkopen optie. Heeft u een kleinere oplage voor een zakelijke flyer nodig? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een wat zwaarder papier. Veelal wordt dan gekozen voor een papiersoort van 170 grams. Wilt u nu een flyer met echt een luxe uitstraling dan kunt u het beste gaan voor een papiersoort vanaf 250 grams. Dan heeft u ook meteen de keuze om de flyers extra mooi af te laten werken.
Informatie
Downloads

Flyers voor acties, evenementen of producten

Flyers zijn natuurlijk ideaal voor het promoten van bijvoorbeeld evenementen, nieuwe producten of acties. Met een A5, A6 of A7-formaat kunt u op een handzame manier mensen op een snelle manier informeren. Voor een grotere afbeelding of meer tekst kunt u altijd kiezen voor het A4 of zelfs A3-formaat zo springt u promotie echt in het oog. Bent u opzoek naar een luxere uitstraling? Dan kunt u kiezen voor een laminaat hiermee realiseer je een andere uitstraling en voelt de flyer nog luxueuzer aan.       Tevens kunt u er ook voor kiezen om de flyers in afwijkende formaten te bestellen, zoals vierkant of DIN-lang.

Vraagt u zich af of flyers nog wel van deze tijd zijn? Een onderzoek van het Gfk wijst uit dat ongeveer 11,5 miljoen Nederlanders de papieren flyers nog massaal lezen, dit tegenover 3,8 miljoen die alleen of ook digitaal lezen.

Kies uit verschillende papiersoorten

Er is een ruime keuze uit verschillende soorten papier, zo kunt u voor grote oplages A5 ook kiezen voor een lichter papiersoort, voor een wat lagere oplage wordt vaak gekozen voor papier van 170 gram.

  • HV halfmat MC - 135, 170 en 250 gr./m2
  • HV gesatineerd MC - 135, 150,170, 250, en 300 gr./m2
  • HVO wit - 90 en 160 gr./m2
  • Natuurkarton - 300 en 350 gr./m2
  • Vergé: 170 en 250 gr/.m2
  • Biotop naturel: 90, 100 en 250gr./m2
  • Synaps: 300 gr./m2
  • Paperwise: 150 & 295 gr./m2
  • Kraftpapier: 283 gr./m2
  • YupoBlue: 319 gr./m2

Papier en het milieu

Natuurlijk werken we met natuurvriendelijke papiersoorten en door voor ons te kiezen wordt uw product digitaal geprint, hierdoor zijn de hoeveelheden afval een stuk minder dan bij offsetdrukwerk. We hoeven geen drukplaten en chemicaliën te gebruiken en de pers hoeft ook niet eerst op kleur te komen. Zo besparen we gemiddeld 200 vellen per order en zal van het eerst tot het laatste vel de printers meteen de juiste kleuren printen.

Het is bij ons ook mogelijk om uw huisstijl compleet te maken met brief & factuurpapier, visitekaartjes, folders en brochures, neem hiervoor contact met ons op.

Downloads

Zeker weten dat uw bestand aan de juiste eisen voldoet. Download dan hier onze handige templates.

templates-flyers

Vraag Direct Uw Offerte Aan

Flyers