Home Custom

Webdesign van Boxsol

Hoe werken wij?

Bent u op zoek naar een moderne website die volledig responsive is of op zoek naar ondersteuning bij uw huidige website.

Boxsol maakt dan graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken voor uw webdesign.

webdesign

Responsive webdesign

Webdesign

De werkwijze van Boxsol

Vrijblijvende afspraak
Bij Boxsol vinden wij een persoonlijke aanpak belangrijk voor een goede samenwerking. Dit is ook de reden waarom wij altijd eerst een persoonlijke afspraak met u maken. Tijdens deze afspraak bespreken we u wensen en wat de mogelijkheden zijn.
Stap 1
Duidelijke offerte
Aan de hand van de uitkomst van het gesprek ontvangt u een duidelijke offerte. Hierin zal aangegeven worden welke werkzaamheden uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld: aantal pagina’s waaruit de website gaat bestaan, of de website met behulp van een builder gebouwd wordt of geheel handmatig gecodeerd wordt, huisstijl ontwerpen of niet, etc. Maar ook zal hierin staan wat van u verwacht wordt.
Stap 2
Akkoord offerte
Nadat u akkoord gegaan bent met de offerte levert u uw huisstijl bij ons aan of beginnen we met het ontwerpen van uw huisstijl. We maken een eerste mock-up zodat u kan zien het webdesign van de website eruit komt te zien. Ondertussen levert u de afgesproken bestanden aan, zodat we deze mee kunnen nemen in de mock-up. U levert ook de gegevens aan voor de hosting van uw website, tenzij u dit aan ons overgedragen heeft dan regelen wij alles voor u.
Stap 3
Bespreken mock-up
Nadat u van ons de mock-up heeft ontvangen bespreken we deze met elkaar en maken, indien nodig, de desgewenste aanpassingen. Indien u helemaal tevreden bent gaan we de website bouwen (programmeren) voor u.
Stap 4
De website bouwen
De website bouwen we in een ontwikkelomgeving op een eigen server van Boxsol. Zodra deze omgeving opgezet is ontvangt u een link hierna toe met een gebruikersnaam en wachtwoord. Op deze manier kunt u op elk moment de voortgang van uw website bekijken. Houdt u er wel rekening mee dat een hoop werk niet meteen zichtbaar zal zijn maar in de achtergrond uitgevoerd wordt. Ondertussen houden we u natuurlijk ook op de hoogte over de voortgang.
Stap 5
Het eindresultaat
Zodra de website klaar is voor publicatie krijgt u hier bericht over. U kunt nu in de ontwikkelomgeving de gehele website bekijken of alles naar wens is. Zodra u tevreden bent migreren we de website naar het door u gewenste hostingspakket. Zodra dit gebeurd is ontvangt u zelf ook de inlog gegevens zodat u in het beheer van de website kan.
Stap 6
Onderhoud (optioneel)
Indien u gekozen heeft voor hosting bij Boxsol is dit inbegrepen. Heeft u de hosting van uw website bij een andere partij ondergebracht is dat geen probleem. U heeft dan de mogelijkheid om een onderhoudspakket bij ons af te sluiten. U kunt er ook voor kiezen om het onderhoud in eigen beheer te nemen en indien nodig ons in te huren. Ons advies: maak het uzelf niet moeilijk en laat het onderhoud voor u doen.
Stap 7

Begin met stap 1

Vraag een afspraak aan door het aanvraagformulier in te vullen.

Heeft u nog vragen neemt u dan contact met ons op.

Social Media

Volg Ons Op