Home Custom

BOXSOL

KNVB Schoolvoetbal Almere

Klant: Schoolvoetbal Almere

Dienst: Webdesign + Hosting met onderhoud

Elk jaar vormen ASC Waterwijk en FC Almere de organisatie voor KNVB Schoolvoetbal Almere. KNVB Schoolvoetbal Almere organiseren de voorrondes voor het KNVB-schoolvoetbal toernooi, voor de groepen 5&6 en 7&8 uit Almere.

Voor de organisatie van de KNVB-voorrondes in Almere hebben wij een op maat gemaakte website gemaakt. Deze website is in combinatie met een toernooi pakket van WeKeepScore geleverd. Met WeKeepScore is het mogelijk om een sportevenement van het begin tot aan dat de deelnemers en bezoekers tevreden naar huis gaan te organiseren.

Tevens heeft Boxsol de volgende social media-accounts opgezet voor de organisatie: Facebook, Twitter en Instagram. Deze kanalen zijn meteen aan de website gekoppeld. Hierdoor is het mogelijk om de nieuws berichten van de organisatie snel en gemakkelijk te plaatsen. Op deze manier hoeft u maar op een plaats het bericht aan te maken en wordt het op alle kanalen gepubliceerd.

De organisatie had ook de wens om de mogelijkheid te hebben, dat bezoekers zich aan konden melden voor een nieuwsbrief. Dit hebben wij ook ingesteld voor Schoolvoetbal Almere. Om niet afhankelijk te zijn van een externe dienst worden de aanmeldingen en het verzenden van de nieuwsbrieven volledig via de eigen website gedaan.

KNVB Schoolvoetbal Almere

Nadat het schoolvoetbal stil kwam te liggen, door de situatie rond het Coronavirus (COVID-19), hebben wij 2 quizzen ontwikkeld en gepubliceerd. Deze quizzen zijn gericht op de spelregels die gelden tijdens het schoolvoetbaltoernooi voor groep 5&6 en groep 7&8 in 2020.

Schoolvoetbal Almere