Home Custom

BOXSOL

WK Flevoland 2020

Klant: SMOA - WK Flevoland 2020

Dienst: WeKeepScore Toernooi Software

Het was twijfelachting of het WK Flevoland doorgang kon vinden met de huidige situatie. Door de geldende maatregelen die er waren i.v.m. het COVID-19 virus werdt het pas heel laat duidelijk voor SMOA (Stichting Multiculturele Organisatie Almere) of het WK Flevoland doorgang mocht vinden van de gemeente Almere.

Het WK Flevoland van 2020 mocht op het laatste moment gelukkig doorgang vinden. Dankzei de WeKeepScore toernooi software van Boxsol was de organisatie voor de dag zelf snel opgezet. Denkt u hierbij aan het indelen van de teams en het creëren van de wedstrijdschema’s. Dankzij de handige toernooi website waren de deelnemers ook snel ingelicht.

WK Flevoland

Tijdens het WK Flevoland was Boxsol aanwezig om ondersteuning te bieden met eventuele aanpassingen op de dag zelf. Hierdoor konden de schema’s van het WK Flevoland 2020 snel aangepast worden toen dit nodig bleek te zijn. De wedstrijden liepen namelijk langer uit dan verwacht, vooral de knock-out fases. Deze waren erg spannend en verschillende wedstrijden, waaronder de finale, eindigde met een strafschoppen reeks.

WK Flevoland 2020