Home Custom

BOXSOL

Professional Beveiliging

Klant: Professional Beveiliging

Dienst: Webdesign + Hosting met onderhoud

Professional Beveiliging is een beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in de beveiliging van zorg instellingen.

Professional Beveiliging was al een tijd op zoek naar iemand die zijn ideeën goed om kon zetten. Na ons kennismaking gesprek was Mo (eigenaar Professional Beveiliging) meteen overtuigd en heeft Boxsol de opdracht gegeven. Professional Beveiliging had het domein en hosting al geregeld. Nadat Boxsol uitgezocht had wat er mogelijk was op de hosting dienst waar Mo zijn domein geregistreerd had, kwamen wij erachter dat de desbetreffende hosting leverancier in zijn voorwaarden regels had staan die niet gunstig waren en in onze ogen ook niet kunnen. Onder andere dat alle rechten van geplaatste content aan hun overgedragen werden. Met andere woorden alles wat je op de website plaatsten raakten je de rechten van kwijt en de hosting leverancier mocht er mee doen wat ze zelf wensten. Dit is een manier hoe Boxsol niet wenst te werken en ook voor zijn klanten niet wenst.

Professional Beveiliging heeft toen na overleg met ons besloten om de hosting ook bij Boxsol onder te brengen. Wij hebben toen de overdracht voor hem in orde gemaakt. De keuze is toen niet op een WordPress website gevallen, maar op een website gebouwd met Angular.

Angular

Boxsol heeft tevens de afbeeldingen geleverd en de teksten herschreven voor Professional Beveiliging zodat deze goed leesbaar werden via de website.

Professional Beveiliging