Home Custom

BOXSOL

Rebalancing Nails en Beauty

Klant: Rebalancing Nails & Beauty

Dienst: Webdesign + Onderhoud

Rebalancing Nails en Beauty is een nagelsalon die tevens lichaams- en gezichtsverzorging, voedingssupplementen en make-up in het assortiment heeft. U kunt hier ook terecht voor Beauty Party’s.

Brigitte, eigenaresse Rebalancing Nails en Beauty, is bij Boxsol terecht gekomen via een gezamenlijk contact van STOA. Brigitte was zelf al aan haar website begonnen, maar door de vele mogelijkheden en tijdgebrek kwam ze er niet aan toe om deze af te krijgen.

Boxsol heeft toen het technische gedeelte voor Brigitte op zich genomen en zo het ontwerp, wat ze in haar hoofd had, uitgewerkt. Hierbij heeft Boxsol de mogelijkheid van share buttons voor social media toegevoegd.

De website is tevens gekoppeld aan de social mediakanalen, die gebruikt worden voor promotie doeleinden gekoppeld. Hierdoor is het gemakkelijk om eventuele blog-, portfolio-, of andere berichten simpel te delen.

Nadat de website al een tijdje in de lucht was nam Brigitte van Rebalancing Nails en Beauty contact met ons op, met de vraag of het mogelijk was om een afspraken planner en een link naar haar online shop (aangeboden door LR Health & Beauty) op haar website te plaatsen. Deze opdracht hebben wij toen voor haar uitgevoerd.

Afspraken module

Verder plegen we op verzoek onderhoud uit of kijken we mee als er aanpassingen gedaan moeten worden. Zoals het toevoegen van de afspraak module, review systeem en de mogelijkheid om cadeaubonnen aan te schaffen.

Rebalancing Nails & Beauty