Home Custom

BOXSOL

Waxstudio Suave

Klant: Waxstudio Suave

Dienst: Webdesign

Helaas is deze website niet meer live te bekijken. Waxstudio Suave heeft ondanks het succes van de website moeten besloten om te moeten stoppen.Waxstudio Suave

In juni 2021 opende Waxstudio Suave haar deuren. Een online visitekaartje mocht hierbij natuurlijk niet ontbreken. Nadat we enkele gesprekken gevoerd hadden over de mogelijkheden en opties zijn we aan de slag gegaan.

We!

U leest het goed, we zijn samen aan de gang gegaan. Eigenares Amber van Waxstudio Suave wilde heel graag nauw betrokken zijn bij het ontwerpen en bouwen van de website. Dit is voor Boxsol geen probleem. We hebben toen samen een datum geprikt en zijn aan het werk gegaan.

Het voordeel van deze manier van werken is dat de Amber meteen het systeem leerde kennen om later zelf wijzigingen aan te brengen, indien dit nodig mocht zijn.

Reserveringssysteem

Toen we de website aan het bouwen waren kwam ook de vraag of het mogelijk was om een reserveringssysteem aan de website gekoppeld kon worden. Dit is eigenlijk altijd wel mogelijk. Alleen het systeem dat Waxstudio Suave gezien had was niet naar de wensen aan te passen.

De vraag was dan ook of wij daar een oplossing voor hadden. Boxsol is dit goed voor Waxstudio Suave gaan uitzoeken en hebben de oplossing gevonden.

Het systeem beschikt hierbij niet alleen over een reserveringssysteem maar de klant krijgt zelf zijn eigen persoonlijke omgeving. In de omgeving kan de klant zijn afspraak terugvinden, verplaatsen of annuleren. Tevens kan de klant zijn geschiedenis terugzien en zijn profiel aanpassen.

Reserveringssysteem - interne agenda
De agenda in het dasboard.

Per behandeling kan de klant ook een beoordeling achterlaten die automatisch of na controle op de website gepubliceerd kan worden. Dit beoordelingssysteem is ook volledig te automatiseren.

Het systeem beschikt tevens over een systeem dat automatisch mails verstuurd naar de klant als herinnering voor de afspraak bij Waxstudio Suave. Dit kan eventueel uitgebreid worden met een sms-dienst.

Tevens kan gewenst de agenda gekoppeld worden aan de Google Calender. Kan er een korting en coupon systeem gebruikt worden.

Dit allemaal zonder dat er kosten aan het systeem verbonden zijn. Voor een laag jaarlijks bedrag is het mogelijk om tijdens de reservering ook meteen de klant te laten afrekenen. Hierbij heeft u dan ook meteen toegang tot een handige app voor op uw telefoon.

Hierbij heeft Boxsol de styling van het systeem aangepast zodat het bij de rest van de uitstraling van Waxstudio Suave past. Hiervoor was het nodig om de styling handmatig te programmeren.

Nadat Amber tevreden was hebben we de website van Waxstudio Suave online gepubliceerd en ervoor gezorgd dat de beveiliging, back-up en het mail verkeer in orde is.

Waxstudio Suave